пʼятницю, 25 листопада 2016 р.

Районний семінар вчителів зарубіжної літератури

25 листопада у  Кам‘янській  ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 відбувся районний семінар вчителів зарубіжної літератури на тему: «Психологічні аспекти у викладанні зарубіжної літератури».

            Методист   РМК    Юрченко Наталія   Вікторівна   познайомила  учасників семінару  з методичними   рекомендаціями   щодо   проведення  Міжнародної  гри  зі  світової літератури «Sunflower».



Потім всі присутні і відвідали урок зарубіжної літератури у 5 класі за темою «Соловей як втілення сили природи й мистецтва у казці Г.К.Андерсена «Соловей»,   який провела вчитель  Кам‘янської  ЗОШ І-ІІІ ступенів №1  Крамська Тетяна Кузьмівна, поділившись з колегами власним досвідом.  
Під час проведення круглого столу  вчителі обговорили відвіданий урок, де відзначили високу  професійну майстерність Тетяни Кузьмівни. Молоді педагоги запозичили для себе багато цінного із побаченого на уроці. 


Для учасників семінару випала унікальна можливість поспілкуватися  з головним редактором журналу «Українська мова і література в школі» Голуб Н.Б. та її заступником Новосьоловою В.І. Вони презентували новий підручник для 9 класу, а також зупинилися на питаннях оновлення змісту навчання та вироблення в учнів необхідних життєвих компетентностей в сучасній школі. Всі присутні отримали від цієї  зустрічі  велике задоволення. 






Немає коментарів:

Дописати коментар